Foto: Diös
Publicerat 28 september, 2018

Diös välkomnar två nya hyresgäster i Luleå

Smedjan galleria i Luleå får två nya tillskott när Jack & Jones och Patches and Pins flyttar in. Inflyttning sker vid årsslutet, efter att Fastighetsägaren Diös utvecklat lokalerna.

Smedjan galleria ligger på Storgatan i centrala Luleå och har över 30 butiker. Nu är det alltså klart att Jack & Jones, som säljer herrkläder, samt Patches & Pins, som beskrivs som en accessoarbutik, in i nya lokaler.

[ Annons ]

– Det känns riktigt bra med två nya koncept i Smedjan Galleria, som blir ett efterlängtat komplement till övriga butiker och varumärken i huset. Gallerian är i och med detta fullt uthyrd. Nu ser vi fram emot att få hälsa våra nya hyresgäster välkomna till huset, säger Åsa Johansson, förvaltare, Diös Luleå.

Patches and Pins är ett relativt nytt koncept och öppnar sin blott tredje butik i Smejdan galleria.

– Ända sen starten har vi haft Luleå som en av de orter där vi vill etablera oss och det känns jättekul att det nu blir av på Luleås bästa läge. Butiken kommer att öppna på källarplan i en lokal som känns perfekt för vårt koncept. Nu söker vi medarbetare inför öppning under hösten, säger Jonas Spolander, butikssamordnare, Patches and Pins.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]