Foto: Diös
Publicerat 14 januari, 2019

Diös välkomnar German döner kebab

Restaurangkedjan German döner kebab etablerar sig i Gävle. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu lokalerna till att bli en fullskalig restaurang.

Planen är att German döner kebab ska öppna under sommaren 2019, på Kungsgatan 3 i centrala Gävle. Snabbmatskedjan Kebab startade i Berlin 1989 och har runt 70 restauranger i hela världen.

[ Annons ]

– Det känns bra att kunna erbjuda German Döner Kebab lokaler på bästa läge i centrala Gävle. Det är del av vår stadstuvecklingsplan för centrala Gävle där vi förstärker utbudet med ytterligare restaurangkoncept. Nu hälsar vi våra nya hyresgäster välkomna och ser vi fram emot öppning, säger Anders Hedström, förvaltare, Diös Gävle.

German döner kebab har sökt lokaler i centrala Gävle under en längre tid och har haft diskussioner med flera fastighetsägare innan lokalen på Kungsgatan blev ledig.

– Vi är mycket glada över både läget och vårt goda samarbete med Diös som är en stor fastighetsägare och nu ser vi fram emot ett fortsatt bra samarbete även på andra orter och våra framtida etableringar norr om Gävle. Vi ligger nu strategiskt bland fler väletablerade krogar i Gävle vilket är perfekt för oss, säger Shikar Baker, area developer, German Döner Kebab.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]