Foto: Diös
Publicerat 10 juni, 2019

Diös välkomnar Cygni

Diös hyr ut till it-företaget Cygni i centrala Luleå. Lokalerna utvecklas med start i juni och inflyttning är beräknad till i början av november.

Cygni har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping, Luleå, Malmö och Östersund och levererar teknik- och systemlösningar till små och stora företag. Företaget har bland annat utsetts till Bästa arbetsplats sex gånger av stiftelsen Great Place To Work, som genomför medarbetarundersökningar för tio miljoner personer i totalt femtio länder. På kontoret i Luleå kommer cirka tio personer att arbeta, men man hoppas på att växa och utöka personalstyrkan i staden.

[ Annons ]

– Vi är jätteglada över att hälsa Cygni varmt välkomna som ny hyresgäst till oss. Förutom att vi gillar deras affärsidé så har de också ett liknande mindset som vi har vad gäller utveckling av städer. Deras arbetssätt kring att skapa naturliga mötesplatser går helt i linje med vår egen strategi om stadsutveckling, säger Mikael Lundström, uthyrare, Diös.

Andreas Johansson, vd på Cygni, är nöjd över att man äntligen hittat lokaler i Luleå.

– Nu kan vi äntligen ta nästa steg och etablera oss i helt nya fina lokaler på en av Luleås allra hetaste adresser. Diös har hjälpt oss hitta ett perfekt läge som vi tror kommer kunna bidra till att nya flöden av människor tillskapas till stan. Det kommer såklart gynna hela stadskärnan i Luleå,

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]