Foto: Diös
Publicerat 17 september, 2019

Diös utvecklar TV4:s lokaler i Sundsvall

TV4:s växer i Sundsvall och behöver mer kontorsyta. Därför påbörjar fastighetsägaren Diös nu utvecklingen av lokalerna på Nya Hamngatan.

Fastigheten på Nya hamngatan är fortsatt fullt uthyrd av en mix av hyresgäster inom bank, finans, energi och mäkleri. De nya lokalerna beräknas stå klara i december.

[ Annons ]

– Vi är jätteglada att TV4 dubblar sina ytor i vår populära fastighet på Nya Hamngatan. Fastigheten ligger nära grönområden och har utsikt över havet. Nu utvecklar vi de nya lokalerna med moderna kontorslösningar och mötesmiljöer till inflyttning i december, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös.

Lena Hamrin, chef reklamplaneringen Sundsvall, Tv4, säger att man har haft en kontinuerlig dialog med Diös om det ökade lokalbehovet.

– Vilket har gjort att vi snart kan flytta in i toppmoderna lokaler som är anpassade efter vår verksamhet. Vårt läge är strategiskt bra för oss och vi är ett aktivt bolag som nyttjar utemiljön till olika aktiviteter och sammankomster så vi ser mycket fram emot invigning av de nya lokalerna, säger hon i en kommentar.

 

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]