[ Annons ]

Foto: Diös
Publicerat 27 oktober, 2020

Diös utvecklar till Söderberg & Partners

Söderberg & Partners växer i Gävle och behöver större lokaler. Valet föll på Diös lokaler på Norra Skeppargatan. Inflyttning sker i april 2021.

Försäkringsförmedlaren Söderberg & Partners har ett 70-tal kontor i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Nu expanderar man alltså sin verksamhet i Gävle, då man planerar att rekrytera fler medarbetare till företaget. Diös anpassar nu lokalerna till att bli ett modernt kontor och väntas stå klara för inflyttning april 2021.

– Det känns riktigt bra att vi kan möjliggöra för Söderberg & Partners expandering i Gävle som i sin tur ger möjlighet till att fler arbetstillfällen skapas. Vi är glada över att kunna erbjuda dem nya moderna lokaler som möter deras behov på bästa läge mitt i city. Vi hälsar Söderberg & Partners varmt välkomna till oss, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös.

[ Annons ]

Söderberg & Partners har sedan 1 augusti rekryterat nio nya medarbetare på sina kontor i Gävle, Piteå, Luleå och Boden, och nu ser man fram emot inflyttning i sina nya lokaler. 

– Vi är glada över vårt samarbete med Diös som gjort det möjligt för oss att ta nästa steg i Gävle. Vår ambition är att fortsätta växa och anställa fler. Därför behöver vi utöka våra ytor och Diös hade en jättebra lösning för oss. De nya lokalerna har ett utmärkt läge och vi är säker på att vi kommer trivas, säger Lars Rosenkvist, Söderberg & Partners i Gävle.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]