Foto: Diös.
Publicerat 6 mars, 2020

Diös utvecklar till Linjemontage

Kraftförsörjningsföretaget Linjemontage växer och behöver nya lokaler. Då föll valet på en av Diös fastigheter på Heffners Allé i centrala Sundsvall. Inflyttning är planerad till den 1 april.

Linjemontage marknadsför och säljer kundanpassande lösningar och tjänster till deras kunder inom nätbolag, industri och offentlig förvaltning. Nu väljer företaget att satsa i Sundsvall och flyttar till större och nya lokaler i centrum.

[ Annons ]

– Vi valde lokalen på Heffners Allé i Sundsvall för det mycket fina läget med utsikt över Sundsvallsbukten och Sundsvallsbron vilket skapar en trevlig miljö för våra kollegor och besökare. Vi var på jakt efter en större lokal för att bedriva vår verksamhet och denna lokal passar oss helt perfekt, säger Lars Pettersson, affärsområdeschef, Linjemontage.

Anna Dahlgren, förvaltare, Diös:

– Att vi just nu utvecklar nya fina och moderna lokaler till Linjemontage som växer här i Sundsvall känns fantastiskt. Tillsammans med övriga hyresgäster i kvarteret är vi övertygade om att de kommer bidra till att skapa en attraktiv plats med fler människor som rör sig i området.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]