Foto: Diös.
Publicerat 16 mars, 2020

Diös utvecklar till Astar

Astar växer i Borlänge. Därför utvecklar nu fastighetsägaren Diös vuxenutbildningsföretagets lokaler i centrala Borlänge.

Astar ingår i Thorengruppen och bedriver utbildning inom flera sektorer, riktade till såväl privat som offentlig marknad, inom bland annat handel, administration, restaurang och livsmedel, el och energi, hotell och turism och industriteknik. En ökad efterfrågan av företagets utbildningar ligger bakom expansionen i Borlänge.

[ Annons ]

– Vi är glada över att vi, tillsammans med Astar, har hittat nya förutsättningar för dem att fortsätta växa. Astar är uppskattade hyresgäster till oss i Borlänge och många andra städer så det är såklart extra roligt att de vill fortsätta växa tillsammans med oss, säger Tobias Norestrand, förvaltare, Diös.

Astars nya lokaler beräknas stå färdiga för inflyttning i början av juni.

– Vi är glada över att tillsammans med Diös ha hittat nya och fina lokaler som passar våra nya och utökade behov. Vi växer och vill vara lättillgängliga för våra medarbetare och elever för att kunna fortsätta erbjuda de bästa vuxenutbildningarna på marknaden. Vi ser fram emot öppning i början av juni, säger Biljana Savic Lundell, lokalansvarig, Astar.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]