[ Annons ]

Foto: Diös
Publicerat 17 oktober, 2018

Diös utvecklar till Åhléns i Falun

Fastigheterna runt Holmtorget och Knutpunkten i Falun ska rustas upp. Nu är det klart att Diös utvecklar Åhléns lokaler i området.

I samband med att lokalerna utvecklas ska även Åhléns fasad rustas upp.

[ Annons ]

– Att utveckla fastigheterna kring Holmtorget kommer göra centrum mer attraktivt och är en del av den övergripande stadsutvecklingsplan vi har för centrala Falun. Det är också glädjande att vi tillsammans med Åhléns kommer kunna erbjuda ett nytt butikskoncept och att utveckla helt nya lokaler till Pressbyrån i anslutning till Knutpunkten. Detta tillsammans med det vi utvecklar med både Bergströms, Falan, våra fastigheter runt Holmtorget och att vi till sommaren har inflyttningsklara lägenheter i BRF Årummet, bidrar till att skapa ett modernt Falun och att fler människor vill röra sig i stan, säger Mikael Hedh, affärschef, Diös Dalarna.

På Åhléns ser man nu fram emot att rusta upp och modernisera verksamheten.

– Vi ser fram emot att få göra vårt varuhus i Falun ännu finare och skapa en mer inspirerande shoppingupplevelse för Faluborna genom att modernisera med nytt butikskoncept som beräknas vara klart lagom till sommaren 2019, säger Weronica Nilsson, kommunikationschef, Åhléns.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]