Foto: Diös
Publicerat 9 april, 2018

Diös utvecklar Strand galleria i Luleå

Strand galleria i Luleå ska få en ansiktslyftning. Fastighetsägaren Diös inleder omgående utvecklingen, som bland annat omfattar ett nytt shoppingplan.

– Det känns fantastiskt att kunna erbjuda våra befintliga och nya hyresgäster en förbättrad och mer attraktiv galleria genom utvecklingen av Strand. Vi gör ett tydligt butiks- och caféplan och ett nytt koncept genom Inpuls, som blir ett riktigt bra komplement till det övriga utbudet i huset. Vår strategi med att utveckla våra fastigheter i centrum handlar om att bidra till ökad attraktivitet och att fler personer vill röra sig i stan, säger Johan Lång, affärschef, Diös.

[ Annons ]

Man ska bland annat utveckla ett tydligare och mer attraktivt shoppingplan på gatuplan, men även skapa förutsättningar för ett ”tydligare koncept för handel och caféverksamheter samt att skapa en högre attraktivitet genom att bidra till ökat flöde av människor som rör sig i huset.”
Arbetet med Strand galleria ska vara färdig i början av 2019, då även gymmet Inpuls slår upp portarna i nya lokaler på nedre botten.

– Dagens populära träningsformer kräver ytor och vi vill ge våra medlemmar det allra bästa förutsättningarna att utvecklas och trivas hos oss. Det betyder mer av allt; större plats för gruppträningen, där cirkelpass, yoga och nya digitala format behöver utrymme. Flytten till Strand Galleria ger även mer ytor för gymträning med de allra senaste redskapen både inom fria vikter och gymmaskiner, berättar Pernilla Forsberg, entreprenör och delägare, Inpuls.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]