[ Annons ]

Foto: Hasse Eriksson
Publicerat 14 februari, 2020

Diös utvecklar kontor till CWT

CWT - Business-to-Business-for-Employees i Falun växer. Då totalutvecklar fastighetsägaren Diös totalutvecklar deras nya lokaler på två plan mitt i centrala Falun.

Researrangören CWT hanterar över 100 000 kunder per dag och 100 events per dygn och har vuxit ur sina nuvarande lokaler. Från och med juli 2020 flyttar de in i nyrenoverade lokaler på två plan i centrala Falun. Sverigechefen Mirka Videkling, ser fram emot att

[ Annons ]

påbörja utvecklingen i de nya lokalerna.

– För oss är läget och tillgängligheten viktig och i kombination med det kunna erbjuda nya lokaler till medarbetare är strålande. Vår strategi är att fortsätta vara framgångsrika och självklart hoppas vi på att kunna rekrytera fler medarbetare till oss. Vi är glada över att Diös tillgodoser våra behov vilket nu leder till den här fantastiska utvecklingen för oss, säger, hon i en kommentar.

– Det är riktigt roligt att vi nu växlar upp vårt samarbete med CWT, som är vår hyresgäst sedan länge. De nya lokalerna vi utvecklar, på bästa läge i centrala Falun, möjliggör deras fortsatta tillväxt. De är en viktig aktör för Falun, säger Elke Herbst, Förvaltare, Diös.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]