Foto: Diös
Publicerat 7 maj, 2018

Diös utvecklar åt Tillväxtverket

Tillväxtverket växer och behöver därför större lokaler i Östersund. Då utvecklar fastighetsägaren Diös de befintliga lokalerna. Arbetet beräknas vara klart i början av december.

På Tillväxtverkets kontor i Östersund arbetar i dag 90 personer. Men nu ska man bli 110 och då måste lokalerna bli större.

[ Annons ]

– Det känns jättebra att utveckla lokalerna för Tillväxtverket i Östersund och därmed möjliggöra utökad verksamhet med fler personer. Det betyder också att Östersund fortsätter att bevisa att vi rustade för att hantera både etablering och utveckling av myndigheter. Att Tillväxtverket växer ger dessutom fler möjligheter till ökat företagande vilket är väldigt positivt, säger Bengt Eveby, affärsutvecklare, Diös.

Lokalansvarig och enhetschef på Tillväxtverket, Homan Sadat, ser fram emot lokalutvecklingen.

– Det är såklart glädjande att vi utökar vår verksamhet här i Östersund. Det är också väldigt positivt att vi kan sitta kvar i fastigheten som nu byggs ut och uppdateras av Diös för ytterligare modernisering. Vi har påbörjat rekryteringen av nya medarbetare och ser fram emot att få hälsa dem välkomna till vårt kontor som beräknas vara färdigställt i början av december, säger han.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]