Foto: Diös.
Publicerat 11 februari, 2020

Diös köper av Nordvestor

Diös köper två fastigheter i centrala Skellefteå. Därmed kompletterar man de två fastigheter man köpte samma kvarter i höstas.

Fastigheterna består till största delen av bostäder, men även kontor. Fastighetsvärdet uppgår till 38 miljoner kronor och den totala uthyrningsbara ytan omfattar cirka 3 000 kvadratmeter. Säljare är Nordvestor och tillträde sker under andra kvartalet 2020.

[ Annons ]

– Vi ser stora möjligheter till ökad tillväxt med den utveckling som sker i Skellefteå, där fler människor är på väg att flytta in, befintliga företag kan växa och nya kan etablera sig. De fastigheter vi nu köper stärker det kvarter vi redan har närvaro i och ger oss ännu bättre möjligheter att fortsätta bidra till utvecklingen i Skellefteå, säger Lars-Göran Dahl, fastighets- och affärsutvecklingschef, Diös.

Pär Nordlund, vd, Nordvestor Fastigheter, säger i en kommentar att han är glad över affären med Diös.

– De är en långsiktig och ansvarstagande fastighetsägare och som på senare år blivit en betydande aktör i Skellefteå. Vi ser det mycket positivt att Diös utökar sin närvaro i Skellefteå och därmed bidrar till fortsatt utveckling av staden.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]