Foto: Diös
Publicerat 28 augusti, 2019

Diös hyr ut till WSP i Gävle

Teknikkonsultföretaget WSP flyttar in i det expansiva Å-huset mitt i Gävle. Det ska enligt Fastighetsägaren Diös bli deras mest moderna kontorshus.

Kontorskomplexet Å-huset är beläget på Norra Kungsgatan 1 mitt i centrala Gävle. Ett 10-tal hyresgäster ska här verka var och en för sig och tillsammans på de gemensamma ytorna som just nu är under utveckling.

[ Annons ]

Hela fastigheten utvecklas interiört och miljöcertifieras enligt BREEAM In-Use.

Den första hyresgästen blir alltså WSP.

– Det är glädjande att WSP väljer att vara en del av det expansiva Å-huset i centrala Gävle. Tillsammans med dem och övriga hyresgäster ser vi fram emot att skapa något unikt i Gävle och hälsa hyresgäster och besökare välkomna till Gävles mest moderna kontorshus, säger Jennie Järverud, affärschef, Diös.

Mickey Johansson, operativ chef på WSP Sverige, menar att Diös och WSP har många beröringspunkter.

– Både WSP och Diös jobbar aktivt med stadsutveckling vilket gör att vi, förutom att ha hittat det fina kontoret för vår verksamhet, också har hittat en helt ny samarbetsform både vad gäller vår hyresgästrelation men också i frågor som rör utvecklingen av centrala Gävle. Det är precis så vi gillar att jobba och ser fram emot ett givande utbyte med Diös, säger han i en kommentar.

Inflyttning beräknas till 1 december.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]