Foto: Diös
Publicerat 15 juni, 2018

Diös hyr ut till VTG i Sundsvall

Entreprenadföretaget VTG flyttar in i nya lokaler i Norra kajen i Sundsvall. Därmed är fastighetsägaren Diös byggnad fullt uthyrd.

VTG verkar inom anläggnings-, mark- och transportområdet och i och med flytten till de nya lokalerna förstärker man teamet. På det nya kontoret kommer tio personer att arbeta.

[ Annons ]

– Med VTGs flytt till Lagergatan 14 är fastigheten nu fullt uthyrd. Norra Kajen som helhet är under utveckling och fler företag som etablerar sig ger en riktigt bra dynamik i området. Vi märker en ökad popularitet att både bo och verka i Norra Kajen och Sportgyms etablering, för en tid sedan, har fått en riktigt bra start. Vi är jätteglada för att få hälsa VTG välkomna till oss, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös Sundsvall.

– Vi ökar vår närvaro i Sundsvall med omnejd och behöver fler kontorsplatser. Att välja Diös var ett bra alternativ då erbjudandet av lokaler passar vår verksamhet väl. Tillgänglighet och närhet för våra kunder och delägare med en central placering i Sundsvall var ett av kraven som Diös kunde leverera, säger Niklas Eriksson, vd, VTG Entreprenad.

 

 

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]