Foto: Diös Fastigheter.
Publicerat 19 januari, 2018

Diös hyr ut till Swedbank i Mora

Swedbank flyttar in i nya moderna lokaler på Kyrkogatan i centrala Mora. Fastighetsägaren Diös utvecklas och hyrs ut av Diös.

Swedbanks nya kontor i Mora utvecklas med flexibla arbetsplatser och ytor för kundbesök och möten.

[ Annons ]

 Det blir ett lyft både för våra kunder och oss 25 medarbetare när Mora-kontoret nu flyttar in i nya moderna lokaler. Lokalernas utformning har skett i nära samarbete med Diös, och vi har uppskattat att de varit så lyhörda för våra önskemål. De nya lokalerna är verkligen anpassade efter våra behov, säger Alexandra Bennström, kontorschef, Swedbank Mora

Swedbank är hyresgäst hos Diös i flera städer såsom Luleå, Skellefteå, Östersund och Falun. På det nya kontoret i Mora kommer 25 personer att arbeta.

– Det känns riktigt bra att kunna erbjuda Swedbank nya lokaler mitt i Mora. Vi har tillsammans med dem tagit fram en lösning för ett modernt kontor, som också är anpassat efter Swedbanks lokalprogram. Det ligger helt i linje med vår strategi om stadsutveckling. Nu påbörjas arbetet med att färdigställa allt inför inflytt i början av maj, säger Bengt Eveby, affärsutvecklare, Diös.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]