Foto: Samhall
Publicerat 13 februari, 2019

Diös hyr ut till Samhall i Sundsvall

Samhall flyttar in i Diöd lokaler på Norra Kajen i centrala Sundsvall. Lokalerna är under utveckling och ska stå klara till inflyttning i slutet av sommaren.

 

[ Annons ]

Samhall flyttar in i ett område vid den nya brons fäste vid Norra Kajen, i Sundsvall som är under stark tillväxt och fastighetsägaren Diös har märkt av en rejäl ökning av efterfrågan på lokaler i området, framför allt från konsult- och tjänsteföretag.

– Samhalls etablering i området vid Norra Kajen går helt i linje med vår strategi om stadsutveckling. Deras nya läge kommer bidra med nya flöden av människor till området och förstärka känslan av en levande och spännande stadsdel. Vi ser framemot att välkomna Samhall till deras nya lokaler, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös.

Det är Samhalls avdelning för drift och administration som tillsammans med distriktsledningen för Västernorrlands län som flyttar in i den 1700 kvadratmeter stora lokalen.

– Vi är glada över att få möjlighet att flytta in i lokaler med ett strategiskt bra läge kring området vid Brofästet vid Norra Kajen. Likt ett nav hamnar vi mitt bland många av våra lokala kunder, vilket tillsammans med goda parkeringsmöjligheter och logistiskt goda förutsättningar bidrar till vår utveckling. Vi har haft ett bra samarbete med Diös som enligt våra önskemål ger oss förutsättningar att fortsätta ta marknadsandelar i Sundsvall, säger Ola Carlson, distriktschef, Samhall Västernorrland.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]