Foto: Diös
Publicerat 17 maj, 2018

Diös hyr ut till Koneo i Sundsvall

Diös utvecklar lokaler till nya hyresgästen Koneo i Sundsvall. It-företaget flyttar in i de nya lokalerna i oktober.

Kontorslokalen är belägen i företagshuset, mitt i Campusområdet på Universitetsallén. På Koneos Sundsvallskontor arbetar cirka 45 medarbetare.

[ Annons ]

– Vi ser fram emot att få hälsa Koneo välkommen till Metropol. Utvecklingen av huset med båda nya företagsetableringar och en attraktivare miljö känns såklart jättebra. Närheten till universitet skapar också förutsättningar för spännande samarbeten framöver säger Jenny Svensson, förvaltare, Diös Sundsvall.

På Koneo har man nyligen upprättat en kravspecifikation på en ”modern och attraktiv arbetsplats och stressfri tillgång till parkering för våra medarbetare, kunder och samarbetspartners.”

– Tillsammans med vår företagskultur utgör det grunden för kreativitet, samarbete och engagemang. Vi hade även önskemål om tillgång till fastighetsgemensamma tjänster och service som restaurang, reception, större konferensrum/auditorium samt en närhet till andra företag under samma tak, som vi vet skapar ett affärsdrivet klimat och där vi som hyresgäster kan bygga nätverk med andra företagare. Från första kontakten med Diös har vi känt oss omhändertagna och vi har genom hela processen känt att de har gjort sitt yttersta för att kunna realisera våra behov, säger Ola Holmgren, platschef, Koneo Sundsvall.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]