[ Annons ]

Espresso House öppnar i Gävle. Foto: Diös.
Publicerat 6 april, 2017

Diös hyr ut till Espresso House

I juni öppnar Espresso House sin första coffee shop i Gävle city och lokalen utvecklas nu till en av de största Espresso House i landet. Detta görs i samarbete med fastighetsägaren Diös.

Cafét kommer att öppna på Drottninggatan/Stortorget i den lokal där McDonalds finns idag.

[ Annons ]

Espresso House gjorde sin första etablering i Lund 1996 och är idag Nordens största coffee shop-kedja. Nu gör de sin första etablering i Gävle city och gör den enligt sitt helt nya inredningskoncept. Inflyttning beräknas ske i slutet av maj.

– Vi har haft en dialog med Espresso House under en tid och det känns jätteroligt att de väljer Gävle city för etablering av sitt nya koncept. Möjligheter till nya upplevelser och mötesplatser ligger helt i linje med hur vi ser på stadsutveckling. Fler anledningar för människor att vilja vara i stadskärnan, säger Jennie Nyblom, förvaltare på Diös Gävle, i ett pressmeddelande.

– Vi har haft ett mycket bra samarbete med Diös och kunde inte ha fått ett bättre läge för vår första etablering i Gävle city. Lokalen är fördelad på två våningar och vi bygger nu om denna för vårt helt nya inredningskoncept. Nu ser vi fram emot öppning i juni och påbörjar inom kort rekryteringsprocessen för att anställa cirka 20 nya medarbetare som kan ge en härlig kaffeupplevelse till våra gäster, säger Johan Gederberg, etableringsansvarig, Espresso House.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]