[ Annons ]

Foto: Diös Fastigheter.
Publicerat 16 november, 2017

Diös hyr ut till CGI

Diös Fastigheter hyr ut till IT- och affärsutvecklingsföretaget CGI. Nästa år flyttar bolaget in till Drottninggatan 6 i centrala Gävle. Diös utvecklar lokalerna med en ny planlösning för ökad kundtillgänglighet.

CGI Group Inc är idag en av de största aktörerna i världen när det gäller avancerade tjänster inom IT och affärsutveckling. Via sina 71 000 anställda globalt kan verksamheten leverera avancerade tjänster inom bland annat inom IT, affärsprocesser, systemintegration, applikationsutveckling och underhåll till sina kunder.

[ Annons ]

Företaget finns etablerat på både Toronto Stock Exchange och New York Stock Exchange. På CGI i Gävle arbetar cirka 120 personer.

– Vi ser ett stort tillskott i att ett erfaret och expansivt företag som CGI flyttar in i våra lokaler på Drottninggatan i centrala Gävle. Fler företag som växer i hjärtat av Gävle bidrar till ökade flöden med fler personer som rör sig i city. Det ligger helt i linje med vår strategi om stadsutveckling, säger Jennie Nyblom, förvaltare, Diös Gävle, i ett pressmeddelande.

Beräknat inflyttningsdatum är 1 april 2018.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]