Foto: Diös
Publicerat 5 december, 2019

Diös hyr ut till Bastard Burgers

Hamburgerkedjan Bastard Burgers fortsätter att växa. Nu står det klart man öppnar en ny restaurang i Luleå. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu lokalerna och öppning planeras till maj 2020 i Shopping Galleria.

Bastard Burgers öppnade sin första restaurang i Luleå 2016 sedan dess har man startat ytterligare 27 restauranger. Företaget breddar nu även konceptet med Bastard Concept Store, som är en en pop up-yta med Bastard-merchandise till försäljning.

[ Annons ]

– Luleåborna känner nog mest till vårt ursprungliga koncept i och med vår nuvarande restaurang i Luleå. Den nya restauranger i Shopping blir mer i stil med våra flaggskepp i till exempel Umeå, Malmö och Stockholm med uppdaterad inredning och en helt annan typ av ytor, med bland annat loungesoffor. Här kommer det vara längre sittningar och senare kvällar. Att smälla upp en Bastard Concept Store i restaurangen är något vi funderat på länge, då var har en enorm efterfrågan på vår merchandise och vi är säkra på att Luleå är den bästa platsen att lansera på, säger Simon Wanler, medgrundare och vd, Bastard Burgers.

Åsa Johansson, förvaltare, Diös är nöjd över att kunna välkomna Bastard Burgers till Shopping Galleria.

–  Det är jättekul att vi nu kan presentera en ny spännande etablering i Shopping Galleria. Vi är övertygade om att det kommer att bli en ny mötesplats som bidrar till att fler människor rör sig i centrum. Bastard Concept Store synkar väl med de trender som finns om upplevelsebaserade restaurangbesök och det ska bli spännande att se konceptet live. Vi önskar gänget på Bastard varmt lycka till, säger

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]