[ Annons ]

Publicerat 28 juni, 2017

Diös hyr ut till Bahnhof i Borlänge

Diös Fastigheter hyr ut till internettjänstebolaget Bahnhof som flyttar in med sin supportverksamhet i nya lokaler på Stationsgatan 8 i centrala Borlänge.

Bahnhof AB verkar inom företagsmarknaden med tjänster inom data- och telekommunikation såsom bredband, cloudlösningar och tv-tjänster. Nu hyr de nya lokaler i Borlänge av Diös Fastigheter. Inflyttningen beräknas ske under juli månad.

[ Annons ]

– Det känns jätteroligt att kunna erbjuda Bahnhof lokaler för sin supportverksamhet i centrala Borlänge. Det stora ytorna kommer att passa dem perfekt och vi utvecklar just nu lokalen för inflytt redan i sommar. Nu ser fram emot att välkomna 50 personer till Stationsgatan, säger Mikael Hartmeier, uthyrare, Diös Borlänge, i ett pressmeddelande.

– Vi har haft en bra dialog med Diös under en tid och den nya lokalen för vårt supportgäng verkar mycket lovande. Nu förbereder vi oss på flytt samtidigt som Diös fixar med de sista detaljerna. Vi räknar med att vara fullt igång redan i slutet av sommaren, säger Jon Jordås, kommunikationschef, Bahnhof.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]