Foto: Diös
Publicerat 11 december, 2019

Diös hyr ut till Alezzo

Kaffebutiken Alezzo etablerar sig i centrala Sundsvall. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu lokalerna och inflyttning sker i mitten av december.

Alezzo säljer kaffe och té från olika delar av världen, men sortimentet innehåller även konfektyr som lakrits och choklad. Nu flyttar butiken in på Kyrkogatan mitt i Sundsvall.

[ Annons ]

– Jag är en riktig kaffeälskare och ser fram emot att erbjuda sundsvallsborna och e-beställare en smakupplevelse i världsklass. Allt kaffe jag säljer är nymalt och chokladen handgjord. Min kundgrupp kommer bestå av kaffeälskare som inte vill tumma på kvalitét och personer som är ute efter lyxiga presenter. Vi kommer också att erbjuda kaffeprovningar vilket ligger helt i tiden med mindre alkohol och mer kaffe, säger Anas Alezzo, ägare, Alezzo kaffehandel.

Anna Dahlgren, förvaltare, Diös, är nöjd med att välkomna Alesso som ny hyresgäst.

– Vi är jätteglada över att hälsa Alezzo kaffehandel varmt välkommen till Sundsvall och till oss. Vi gillar deras koncept som bygger på kvalitet och service och tycker att det känns helt rätt i tiden. Vi önskar Alezzo varmt välkommen till Sundsvall och är övertygade om att butiken kommer bidra till stadsutveckling, säger

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]