Foto: Lisa Söderberg
Publicerat 26 september, 2019

Diös hyr ut i Metropol

Diös hyr ut till rekryteringsföretaget KFX i företagshuset Metropol i centrala Sundsvall. KFX blir den tredje etableringen i kvarteret på kort tid.

KFX fokuser på konsult- och rekryteringstjänster och är hem åt runt 500 medarbetare, i Stockholm, Västerås, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Umeå.

[ Annons ]

– Det är jättekul att vi kan presentera ännu ett företag som etablerat sig i företagshuset Metropol. KFX har många besökare varje dag och är ett attraktivt varumärke som kommer bidra till att fler människor rör sig i huset varje dag. Vi ser fram emot att jobba tillsammans med KFX och fortsätta utveckla Sundsvall framåt, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös.

Pernilla Wedin, regionchef på KFX, säger att valet föll på Metropol eftersom man letade efter ett flexibelt kontor med möjlighet att nätverka.

– Vi gillar Diös koncept med att ha allt under samma tak och vill vara med på resan att skapa ett attraktivt företagshus i centrala Sundsvall. Vi är en personlig HR-partner som verkat i Sundsvall i över 20 år. Vi kan våra kunder och jobbar nära både dem och våra konsulter. Vi ser fram emot att kunna bjuda in våra kunder och samarbetspartners till våra nya fina lokaler, säger hon i en kommentar.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]