Foto: Diös
Publicerat 22 november, 2019

Diös hyr ut i Centrumhuset

Diös hyr ut till Åre Inredning och Design, Voyado och Hanif Sushi i Centrumhuset mitt i centrala Åre. Därmed är byggnaden fullt uthyrt.

Utvecklingsarbetet i fastigheten pågår just nu för fullt, och enligt Diös är etableringarna en del bolagets utvecklingsplan för Åre, där efterfrågan på kontorslokaler fortsätter öka.

[ Annons ]

– Det känns riktigt bra att kunna erbjuda de nya företagen lokaler i Centrumhuset. De kompletterar det övriga utbudet i fastigheten och bidrar till att fler människor rör sig kring torget. Centrumhuset i Åre är således är fullt uthyrt. Nu önskar vi alla ett stort lycka till, säger Cristin Seger, förvaltare, Diös.

Johan Bäckarlin, vd, Voyado, är nöjd över att ha tecknat kontrakt om att hyra i Centrumhuset.

– Vi är jätteglada över att bli en del av utvecklingen av Åre och ta plats i nya lokaler på bästa läge i centrum. Vi får en stor balkong mot Åre torg och skapar ett stilfullt och modernt kontor och arbetsplats. Här är vi säkra på att vi kommer trivas och fortsätta utveckla kundbaserade techtjänster till företag runt om i Sverige. Vi ser mycket fram emot inflytt, säger

Övriga hyresgäster i fastigheten är restaurangen Mr. French, Access Rehab, PFM, Stellar Equipment, Telia, Skistar och Stadium.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]