Foto: Diös
Publicerat 7 november, 2019

Diös förlänger med Lantmäteriet

Lantmäteriet i Mora förlänger sitt hyresavtal med Diös, som passar på att utveckla och uppdatera lokalerna till ett modernt och uppdaterat kontor.

På Lantmäteriet i Mora arbetar 38 personer, med målet att växa ytterligare. Det nya hyresavtalet är grönt och innebär ett gemensamt åtagande mellan Diös och Lantmäteriet att tillsammans minska miljöpåverkan och arbeta på ett hållbart sätt.

[ Annons ]

– Det är jättekul att Lantmäteriet satsar i centrala Mora och förlänger med ett grönt hyresavtal. På så sätt säkerställer vi att en viktig arbetsgivare kan fortsätta växa i centrala Mora. Nu ser vi fram emot att färdigställa lokalerna och önskar Lantmäteriet lycka till, säger Markus Westman, förvaltare, Mora.

Jeanette Dahlström, funktionschef fastighetsinskrivningen på Lantmäteriet i Mora, är även hon nöjd med det nya hyresavtalet.

– Vi är glada över att fortsätta finnas på bästa läge i centrala Mora. Vår organisation växer hela tiden och vi är i behov av att tillskapa nya flexibla ytor och är glada att Diös kunde erbjuda det. Nu ser vi fram emot att fortsätta kartlägga Sverige i våra nya fina lokaler, säger hon i en kommentar.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]