[ Annons ]

Sveavägen 44 får nu nya hyresgäster. Senast in är spelutvecklingsbolaget King som bland annat ligger bakom spelsuccén Candy Crush Saga.
Publicerat 17 juni, 2013

Diligentia hyr ut på Sveavägen till framgångsrikt spelbolag

Sveavägen 44 får nu nya hyresgäster. Senast in är spelutvecklingsbolaget King som bland annat ligger bakom spelsuccén Candy Crush Saga.

King befinner sig nu i en expansiv fas och såg sig därför om efter nya lokaler. Nu har de tecknat ett grönt hyresavtal tillsammans med Diligentia.

[ Annons ]

–  Vi befinner oss i en expansiv fas och vi känner att våra nya kontorslokaler är ett strategiskt steg i rätt riktning och något som är värdefullt för vår verksamhet, säger Lars Markgren, Vd på King. Att vi valde att teckna ett grönt hyresavtal med Diligentia är ett resultat av att de har en bra produkt och är ett stabilt fastighetsbolag med ett långsiktigt tänk som går i linje med våra egna värderingar. Att få tillgång till den fantastiska takpark som kommer att anläggas ser vi som ett mervärde, avslutar Lars Markgren.

Nu förbereds lokalerna för den nya hyresgästen.
– Vi tycker att det är otroligt kul att King valde oss och vårt enligt BREEAM hållbarhetsklassade hus. Det är en mycket intressant hyresgäst som bidrar till den kreativa miljön som vi skapar.Sveavägen 44 kommer efter ombyggnationen att bli en av Europas mest energieffektiva fastigheter med stora sammanhängande ytor i ett mycket attraktivt läge, säger Markus Pfister, Fastighetschef för Diligentias kontor. Efterfrågan på både kontors- och butiksytor är stor. Över 60 procent av våra kontorsytor i fastigheten är redan kontrakterade och vi ser ingen avtrappning i uthyrningstakten. Nu återstår endast 12 000 kvadratmeter att hyra ut av Sveavägen 44  och det ser vi som en indikation på att det råder en god efterfrågan och många intressenter, avslutar Markus Pfister.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]