Publicerat 9 december, 2016

”Det här är ett område med stor potential”

Malin Wahlberg har tillträtt hos Projektgaranti som chef för det nystartade affärsområdet Hyresgästanpassningar. Verksamheten ska ta ett större grepp kring kommersiella lokaler – ett projekt som Malin Wahlberg ska utforma från grunden.

Grattis till ditt nya jobb Malin – hur känns det?

[ Annons ]

– Det känns både bra och roligt. Jag är inne på min andra månad nu, så jag är fortfarande på en smekmånad där ingenting är omöjligt. Jag har arbetat med liknande företag innan och där har jag sett många både lyckade och mindre lyckade hyresgästanpassningar. Det är mycket som ska till för att få ett slutresultat där både fastighetsägare och hyresgäster är riktigt nöjda.

Vad vill du bidra med?

– Som affärsområdeschef är det ett nytt område och ny utmaning. Men jag vill kunna bidra med mitt kunnande och min erfarenhet för att kunna komma nära nya kunder och hyresgäster. Det är ett område med stor potential.

Vilka typer av anpassningar efterfrågar era hyresgäster idag?

– När det kommer till främst kontorslokaler är det ett stort fokus på miljö och hållbarhet, vilket jag tycker är väldigt bra. Nu kommer inte påtryckningarna kring miljöåtgärder bara från fastighetsägaren, det kommer lika ofta från hyresgästerna.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]