"Erfarenheterna av exempelvis stamrenoveringar kommer att vara till nytta för att bidra med ytterligare värden och utveckla fastighetsägarens affär", säger Mikael Dimadis, affärsområdeschef på Einar Mattsson om förvaltningsuppdraget för Teknikföretagen. Foto: Einar Mattsson
Publicerat 31 mars, 2016

De ska förvalta Teknikföretagens fastigheter i Stockholm

Einar Mattsson har fått uppdraget att förvalta Teknikföretagens bestånd i Stockholm. Därmed får bolaget ansvar för att ta sig an kommande stamrenoveringar i fastigheterna från sekelskiftet.

Den 1 april startar Einar Mattssons totalförvaltningsuppdrag av Teknikföretagens bestånd i Stockholm – fyra sekelskiftesfastigheter om ca 13 000 kvadratmeter. Driften för fastigheterna togs, enligt Teknikföretagens önskemål, över redan den 1 januari 2016.

[ Annons ]

– Vi är väldigt stolta över att få förtroendet att totalförvalta Teknikföretagens bostadsfastigheter i Stockholm. Vi förvaltar idag totalt cirka 14 500 bostäder – våra egna och andras. Erfarenheterna från de uppdragen i form av exempelvis stamrenoveringar kommer vi att dra nytta av för att bidra med ytterligare värden och utveckla fastighetsägarens affär, säger Mikael Dimadis, affärsområdeschef förvaltning, Einar Mattsson Byggnads AB.

Teknikföretagens fyra sekelskiftesfastigheter omfattar totalt 12 646 kvadratmeter, varav 7 856 kvadratmeter är boarea och 4 790 kvadratmeter är lokalarea.

– Vi har valt Einar Mattsson för att det är en aktör som vi verkligen tror kan höja kvaliteten på vår förvaltning och ta sig an kommande stamrenoveringar. De är en stor aktör med ett eget bostadsbestånd och erfarenhet av hela husets livscykel, något som skapar trygghet för oss, säger Jenny Wolf, chef utveckling och verksamhetsstöd, Teknikföretagen.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]