Anna Liljenby, Fastighetsägarna, är nominerad till Årets centrumutvecklare 2017. Foto: Fastighetsägarna.
Publicerat 10 april, 2017

De kan vinna Årets Centrumutvecklare

De nominerade till Årets Centrumutvecklare 2017 har presenterats. De tre finalisterna är Anette Forsberg från Örnsköldsvik, Björn Mortensen från Kalmar och Fastighetsägarnas Anna Liljenby från Borås.

– Det känns fantastiskt roligt att vara finalist. Jag gör ett jobb jag älskar och det här blir ju ett kvitto på att min passion för jobbet syns, säger Fastighetsägarnas expert på stadsutveckling, Anna Liljenby som är en av de tre finalisterna till utmärkelsen Årets Centrumutvecklare.

[ Annons ]

Priset delas ut av föreningen Sveriges Centrumutvecklare sedan 2012 och ska tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i stadskärna, handelsplats eller köpcentrum.

– Det är ett starkt startfält även i år! Alla de tre nominerade personerna är redan vinnare och det är bara att gratulera städerna som de är verksamma i. De är alla härliga medlemmar i Sveriges Centrumutvecklare som förutom att utveckla sina respektive städer också sprider sin kunskap till andra kollegor i branschen. Vi ser fram emot utdelningen av utmärkelsen på Svenska Stadskärnors årskonferens i Varberg den 17 maj, säger Marlene Hassel, ordförande i Sveriges Centrumutvecklare, i ett pressmeddelande.

Juryn för Årets Centrumutvecklare består av fyra personer från de tre organisationerna Sveriges Centrumutvecklare, Fastighetsägarna och Svenska Stadskärnor. Vinnaren presenteras under Svenska Stadskärnor årskonferens i Varberg den 17 maj.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]