Foto: Atrium Ljungberg
Publicerat 24 april, 2019

De flyttar in i Sickla Front

Atrium Ljungberg välkomnar tre nya hyresgäster i Sickla Front – Klarahill, Livihop och , Secmaker. Samtliga har använt sig av Atrium Ljungbergs inflyttningskoncept Xtra, en inflyttningsservice som sätter hyresgästen i kontakt med beprövade leverantörer,

Sickla Front omfattar tre Breeam excellent-certifierade byggnader om drygt 35 000 kvadratmeter uthyrbar yta och är beläget där Hammarby Sjöstad möter Sickla.

[ Annons ]

Intill kontorsbyggnaderna finns ett 14 000 kvadratmeter stort parkeringshus med 100 laddplatser för elbilar. Kontorskomplexet fungerar samtidigt som pilot för inflyttningsserviceprojektet Xtra.

– Det är glädjande att så många företag väljer Sickla för sina nya kontorsetableringar. De blir grannar med etablerade globala företag som Atlas Copco, Epiroc, Intrum Justitia och Stora Enso, säger Camilla Waxin, Office Leasing Manager på Atrium Ljungberg.

Senaste tillskotten är alltså begravningskedjan Klarahill, Livihop, som är verksamma inom vård och omsorg och erbjuder tjänster inom personlig assistans för individer med olika funktionsvariation, samt Secmaker, som utvecklar IT-säkerhetslösningar som skyddar information, system och data.

– Vi ser fram emot flytten till ett helt nytt kontor i Sickla, säger Niklas Steenberg, vd på Klarahill. Vår flytt är omfattande men vi har god hjälp av Xtra och engagerade leverantörer.

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]