[ Annons ]

Nordier rekryterar fler och satsar på rådgivning inom handel och logistik. Nu bildar de även bolaget Nordier Retail & Logistics.
Publicerat 22 mars, 2013

De bildar nytt bolag inom handel och logistik

Nordier rekryterar fler och satsar på rådgivning inom handel och logistik. Nu bildar de även bolaget Nordier Retail & Logistics.

Två nya partners, Magnus Hammar och Mikael Karlsson, har knutits till Nordier och båda kommer i från CBRE och har där arbetat med rådgivning inom området handel och logistik.

[ Annons ]

– Målet är att etablera oss som en av de allra främsta aktörerna även inom detta segment. Teamet har redan visat att de är några av de mest anlitade personerna inom segmentet och i takt med ökande professionalism från beställarsidan och minskande marginaler i en allt mer konkurrensutsatt bransch tror vi timingen är god för en satsning på de bästa rådgivarna, säger Andreas Eneskjöld, CEO på Nordier Property Group.

Hammar och Karlsson har tillsammans över 20 års erfarenhet av handel- och logistikuthyrning samt transaktionsrådgivning inom segmentet.

– Vi har lyckats mycket väl med vår rådgivning under 2012 där vi haft en avslutsfrekvens på försäljningsuppdrag om 85 % samt hyrt ut 55 000 m² lokaler. Jag är mycket glad att vi kan satsa på ytterligare ett bolag med två seniora partners i vår strävan att bygga upp ett ännu starkare varumärke inom fastighetsrådgivning, säger Andreas Eneskjöld.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]