Svein Erik Lilleland. Foto: D. Carnegie & Co.
Publicerat 13 september, 2018

D. Carnegie & Co byter namn till Hembla

D. Carnegie & Co har beslutat att byt namn till Hembla. Detta eftersom man vill komma närmare verksamhetens kärna – hemmet.

Bolagets vd, Svein Erik Lilleland, menar att namnbytet har vuxit fram succesivt och är en naturlig följd, sett till verksamheten.

[ Annons ]

– Hembla är en kärnfull sammanfattning av vårt varumärkeslöfte. Hemmet är en speciell och viktig plats. Det är där barnen växer upp, där musik spelas för högt och där födelsedagar firas. Det är också en plats där man ska kunna känna trygghet och trivsel. Hemmet är därför något mer än bara det som finns innanför väggarna. Det innefattar även miljön i hela området där man bor. Det är precis detta som är vårt fokus och vår vision – att erbjuda våra hyresgäster möjligheter till bra hem i levande stadsdelar, säger han och fortsätter:

– Våra hyresgäster och deras hem är vår prioritet. Det nya namnet tydliggör denna inriktning både för våra hyresgäster och andra som kommer i kontakt med oss. Hembla är en kärnfull sammanfattning av vårt varumärkeslöfte.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]