Publicerat 19 april, 2021

Crown Energy tecknar avsiktsförklaring med Wildcat Petroleum

Crown Energy har tecknat en avsiktsförklaring med Wildcat Petroleum som utvecklar blockkedjeteknik och kryptovaluta för finansiering av olje- och gasprojekt.

Avtalet uppges skapa ett ramverk för Crown Energys potentiella deltagande i framtida projekt men syftar först och främst till att se ifall några av dess befintliga projekt passar i Wildcats affärsmodell, enligt ett pressmeddelande.

”Efter sådan utvärdering och när Wildcat har lanserat sin teknik och sin finansieringsmodell kan det komma att resultera i ett partnerskap och finansieringssamarbete, inkluderande de kryptovalutaerbjudanden som Wildcat kan komma att genomföra, givetvis förutsatt att alla tillstånd och myndighetsgodkännande har erhållits”, heter det.

”Det är ett nöje att samarbeta med ett så innovativt och framåtblickande oljebolag och vi tror att detta kommer att vara en ömsesidigt fördelaktig relation. Vi anser att Wildcats Blockchain-strategi för olja och gas har potential att vara omvälvande inte bara för vårt företag utan för hela sektorn”, säger Andreas Forssell, vd på Crown Energy.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]