Publicerat 14 november, 2016

Codesign flyttar in hos Bonnier på Sveavägen

I februari flyttar arkitektbyrån Codesign in i Bonnier Fastigheters hus på Sveavägen. Där kommer de flytta in i nyrenoverade lokaler anpassade efter deras verksamhet och närmare 50 medarbetare.

Codesign är en av Sveriges snabbast växande arkitekturbyråer som de senaste fem åren vuxit från fem till 50 medarbetare.

[ Annons ]

– Vi valde Bonnier Fastigheter och Sveavägen för att lokalen har ett smart läge, är fantastiskt flexibel och möjliggör att vi kan fortsätta växa enligt plan och utveckla vårt Cooffice vidare. Att ha Bonnier Fastigheter som hyresvärd känns både tryggt och roligt. De har gedigen erfarenhet, bra service och är lyhörda för våra behov, säger Ulrica Magnusson, vd på Codesign.

Codesign arbetar med visionära kunder och projekten präglas av stor tonvikt på brukarperspektivet och inkluderande arkitektur. Till tidigare projekt hör bland annat ABF-huset, Elverket och Sundbybergs stadshus. Fokus är på människan och de utvecklar arkitektur för alla som vistas i en fastighet; hyresgäster, fastighetsägare, besökare, kunder och förvaltare. Syftet är att skapa inkluderande arkitektur som stöttar människor i deras vardag.

– Vi på Bonnier Fastigheter är otroligt glada över att få Codesign som hyresgäster. De är ett spännande företag som dessutom är nominerade som Gasellföretag. De kompletterar den övriga hyresgästmixen i huset bra och vi har dessutom höga förväntningar på att se hur de utvecklar vidare lokalen till ett arkitektoniskt testlabb, förklarar Sara Olsson Uthyrningsansvarig på Bonnier Fastigheter.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]