[ Annons ]

Roger Sjodin, Sargon Yan, Ulf Glad och Christer Nyqvist. Foto: Catena.
Publicerat 9 juni, 2020

Citycon stärker uthyrningen

Roger Sjödin är ny chef för Citycons svenska uthyrning. Företaget har även rekryterat Sargon Yan, Christer Nyqvist och Ulf Glad som uthyrningsansvariga. Samtliga ska jobba med uthyrning av kommersiella lokaler i Citycons nio köpcentrum.

Roger Sjödin har bland erfarenhet från tjänsten som vd på Road work retail och som kommersiell direktör på Valora trade. Roger börjar den 1 augusti. Christer Nyqvist får ansvar för uthyrningen av Mölndal Galleria och Stenungstorg Centrum på västkusten och har tidigare arbetat på Swedavia.

Sargon Yan, som bland anant drivit flera egna restauranger, tillträder en nyinrättad med fokus på uthyrning mot Food & Beverage-kunder i alla Citycons nio centrum. 

[ Annons ]

Ulf Glad kommer att arbeta som med uthyrning av pop ups och eventytor. Ulf har åtta års erfarenhet av försäljning, bland annat från Volkswagen Group. Sargon och Ulf började den 1 juni.

– Med Roger, Christer, Sargon och Ulf får vi in ett nytt gäng som vi är övertygade kommer att bli en stor tillgång för Citycon. De besitter samtliga både stor kompetens och de rätta personliga kvaliteterna som krävs i rollen. Det känns också väldigt spännande att vi nu får en uthyrare som fokuserar på Food & Beverage-kunder. Detta kommer att stärka oss i vår strävan att utveckla upplevelser och mötesplatser i våra centrum, säger Jussi Vyyryläinen, nordisk uthyrningschef på Citycon.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]