[ Annons ]

Foto: Citycon.
Publicerat 28 oktober, 2020

Citycon rekryterar projektutvecklare

Andreas Ruck är ny projektutvecklare på Citycon. Han kommer närmast från rollen som fastighetsutvecklare på NCC Property Development.

I rollen som fastighetsutvecklare på NCC Property Development i Sverige arbetade Andreas Ruck med fastighetsutveckling för kontor-, hotell-, detaljhandel och offentlig service (samhällsbyggnader) i Stockholmsområdet. 

Nu blir han alltså projektutvecklare på Citycon, där han till att börja med får rollen som projektledare i Jakobsbergs och Kistas utvecklingsteam. Han kommer även stödja Citycons projekt i Liljeholmen.

[ Annons ]

– Andreas breda kompetens- och affärsnätverk kommer att vara av stort värde för Citycon när vi fortsätter att genomföra vår strategi att utveckla våra centrum till blandade stadsmiljöer med bostäder, kontor och handel, säger Veronica Palmgren, stadsutvecklingsdirektör.

Andreas Ruck blir blir kollega med stadsutvecklingsdirektör Veronica Palmgren, byggprojektledare Lars Ingendoh och, Anna Mocsáry, marknadsinsikter.

– Det känns oerhört inspirerande att få jobba med Citycons fastigheter som alla har fantastiska lägen i urbana knutpunkter med starka flöden, idealiska för centrum, bostäder och kontor. Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya kollegor vidareutveckla Citycons fastigheter och tillföra kvaliteter som gör dessa platser ännu starkare, säger Andreas Ruck.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]