Peter Dimulkas, Citycon. Foto: Martin Källkvist.
Publicerat 30 september, 2019

Citycon rekryterar nordisk marknadsdirektör

Citycon har utsett Peter Dimulkas till ny nordisk marknadsdirektör som kommer att leda utvecklingen av marknadsföringen för bolagets 38 köpcentrum i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Estland.

Peter Dimulkas har mer än 20 års erfarenhet av marknadsföring och försäljning i ledande, globala roller. Bland annat har han framgångsrikt utvecklat och genomfört kommersiella strategier för flera välkända varumärken såsom Coca Cola, Absolut Vodka och Electrolux.

[ Annons ]

– Nya drivkrafter och kundbeteenden inom handeln ställer nya krav på kundupplevelser i köpcentrum. Peters meriter inom marknadsföring är imponerande och ett viktigt tillskott för vår strategi där vi kommer att utveckla våra köpcentrum till att bli urbana mötesplatser med en bredd av tjänster och upplevelser utöver shopping, säger Henrica Ginström, Chief Operation Officer på Citycon.

Peter Dimulkas tillträdde i september och är placerad på Citycons kontor i Stockholm. Han ingår i bolagets ledningsgrupp.

– Med 170 miljoner besökare årligen är Citycons urbana köpcentrum attraktiva lägen för handlare att nå nya kunder och bygga relationer. Vi har många möjligheter att öka engagemanget för våra besökare genom hela kundresan. Jag ser fram emot att forma bolagets marknadsstrategi för att bidra till en ännu bättre kundupplevelse som ytterligare stärker våra köpcentrums attraktivitet, säger Peter Dimulkas.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]