[ Annons ]

Citycon rekryterar Erik Lennhammar till nordisk chef för utvecklingsavdelningen. Foto: Citycon.
Publicerat 6 maj, 2019

Citycon rekryterar nordisk chef för utvecklingsavdelningen

Citycon har utsett Erik Lennhammar till utvecklingschef (CDO). Han har en lång erfarenhet av fastighetsutveckling i Norden och kommer närmast från Nuveen Real Estate.

Som utvecklingschef i Citycon kommer Erik Lennhammar ha det övergripande ansvaret för utvecklingen av Citycons fastighetsportfölj bestående av 40 köpcentrum i Norden, centralt placerade vid knutpunkter för kollektivtrafik, nära bostäder och arbetsplatser.

[ Annons ]

– Vi välkomnar Erik Lennhammar till Citycon och till vår ledningsgrupp. Erik tillför en unik kombination av kunskaper och erfarenheter inom byggnation, fastighetsutveckling och förvaltning av kommersiella fastigheter. Citycons ambition är att skapa multifunktionella och hållbara stadsmiljöer för framtiden och med Erik stärker vi ytterligare vår kompetens inom koncept- och projektutveckling, säger Scott Ball, vd för Citycon.

Citycon projektportfölj består främst av Lippulaiva i Espoo, Finland, samt en pipeline av potentiella utvecklingsprojekt i Sverige och Norge. I Sverige är utvecklingen främst fokuserad på Liljeholmstorget Galleria och Kista Galleria.

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]