[ Annons ]

Foto: Citycon.
Publicerat 21 oktober, 2020

Citycon rekryterar centrumchef

Marie Rytting är ny centrumchef för köpcentrumen Jakobsbergs och Åkersberga Centrum. Hon får därmed ansvar för centrumens förvaltning, resultat och utveckling. 

Enligt fastighetsägaren Citycon kommer Marie Rytting särskilt att fokusera på trivsel, trygghet, butiks- och servicemix för att stärka centrumens attraktivitet och konkurrenskraft.

Hon har mer än 20 års erfarenhet av fastighetsbranschen, från exempelvis Hembla, Riksbyggen och Fastighetsägarna. Marie har även god lokalkännedom om Jakobsberg från fem år som försäljnings- och marknadschef på HSB Bostad.

[ Annons ]

– Jag är väldigt glad att få välkomna en sådan erfaren och kvalificerad person som Marie Rytting till Jakobsbergs Centrum och Åkersberga Centrum. Tillsammans kommer vi att skapa en hållbar utveckling för centrumen och göra dem mer attraktiva och konkurrenskraftiga, säger Peter Brodd, affärsområdeschef i Citycon.

Marie Rytting ser stora möjligheter med såväl Jakobsbergs Centrum som Åkersberga centrum.

– Det känns otroligt spännande att få jobba med Jakobsbergs Centrum som är en fin marknadsplats med många möjligheter. Med sitt fantastiska läge mitt i hjärtat av Järfälla ska Jakobsbergs Centrum vara den trivsamma och trygga mötesplatsen i vardagslivet.Vi ser fram emot att stärka kundupplevelsen i Åkersberga Centrum, framförallt genom att jobba med restaurangutbudet anpassat efter Åkersbergas unika profil och göra det mer tillgängligt, familjevänligt och bredda serviceutbudet. Vi vill göra Åkersberga Centrum till det självklara valet för alla matälskare i området, säger Marie Rytting.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]