Catherina Fored, tillträdande vd för HSB Norra Stor-Stockholm. Foto: HSB.
Publicerat 15 juni, 2017

Catherina Fored till HSB

Catherina Fored har utsetts till ny vd för HSB Norra Stor-Stockholm. Hon kommer närmast från en tjänst som chef för stadsutveckling och exploatering vid Byggvesta.

Tidigare har Catherina Fored varit stadsbyggnads- och exploateringschef i Sundbybergs stad och även förbundsdirektör för Sveriges Arkitekter.

[ Annons ]

I den nya rollen som vd för HSB Norra Stor-Stockholm efterträder hon Håkan Berg som går i pension efter 14 år som vd. Catherina Fored tillträder tjänsten som vd den 1 december i år.

– Min första lägenhet fick jag genom bosparande i HSB. När jag nu med min breda erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen får möjligheten att leda en av de största HSB föreningarna känner jag mig oerhört stolt. Tillsammans med kunnig personal får jag nu bidra till att människor i samverkan kan forma sitt boende. Både det redan byggda och bygga nytt, säger Catherina Fored, i ett pressmeddelande.

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]