Publicerat 21 september, 2020

Catenas vd Benny Thögersen avgår under 2021

Fastighetsbolaget Catenas vd och koncernchef Benny Thögersen har meddelat styrelsen att han beslutat att lämna bolaget under 2021. Han har varit vd i tre år och kvarstår som vd fram till dess en efterträdare har tillträtt. Styrelsen kommer nu att påbörja en rekryteringsprocess. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Det har varit en helt fantastisk resa med Catena och alla inspirerande kollegor. Efter några mycket intensiva år ger jag mig själv möjligheten att skapa utrymme för egna engagemang både privat och professionellt. Till dess att en ny vd är på plats kommer jag helhjärtat fortsätta bidra till att Catenas framgångsrika resa fortsätter, säger Benny Thögersen.

- Benny har genom sitt starka engagemang, sitt ledarskap och sin unika logistikkompetens bidragit till en tydlig och framgångsrik strategi, vilken har stärkt Catenas position. Det är dessutom glädjande att vi hittat en lösning där Benny även framgent kommer att bistå bolaget och dess kunder i arbetet med att skapa moderna logistiklösningar. På styrelsens vägnar vill jag rikta ett varmt tack till Benny för hans värdefulla bidrag till Catenas utveckling, säger Gustaf Hermelin, styrelseordförande i Catena.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]