Foto: Mathem.
Publicerat 17 juni, 2016

Catena hyr ut till Mathem

Catena har beslutat att investera ytterligare cirka 20 miljoner kronor i fastigheten Burlöv Tågarp 16:17 i utkanten av Malmö. Investeringen gör det möjligt att hyra ut lokalen till Mathem.

Fastighetens totala yta uppgår till cirka 52 500 kvadratmeter.  Investeringen kommer ske inom befintlig yta och avser ombyggnad och hyresgästanpassning av lokaler.

[ Annons ]

Investeringen möjliggör en nyuthyrning till MatHem på drygt 8 000 kvadratmeter på ett 3-årigt hyresavtal. Årshyran kommer att uppgå till cirka 6 miljoner kronor.

– Vi har till slut hittat en fastighet och en fastighetsägare i Malmö som verkligen anpassar lokalerna efter våra högt ställda krav. Med högsta service som oantastligt signum kan vi bara jobba med de bästa och Catena har levererat med en anpassning i toppklass, säger Tomas Kull, grundare och vd på Mathem, Sveriges största matbutik på nätet.

– Ombyggnationen kommer bli färdig i början av 2017 och fastigheten är då fullt uthyrd och blir återigen ett kluster av företag inom livsmedelsdistribution. Det är väldigt roligt att Mathem valt att satsa i Malmö som ett centralt lager för södra Sverige, säger Catenas vice vd, Mikael Halling, i en kommentar.

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]