Micael Averborg har arbetat inom fastighetsbranschen i närmare 20 år. Foto: Catella
Publicerat 15 augusti, 2016

Catella rekryterar från Atrium Ljungberg

Branschveteranen Micael Averborg har rekryterats till Catella som ansvarig för transaktioner på Catellas Corporate Finance i Stockholm.

Micael kommer senast från Atrium Ljungberg där han ingick i ledningsgruppen och var affärsområdeschef för Transaktion och Marknad. Han har arbetat i seniora roller inom fastighetsbranschen i närmare 20 år.

[ Annons ]

– Vi är väldigt glada över att kunna presentera Micael som ska bli ansvarig för vår transaktionsverksamhet. Han är en mycket senior person som med sin mångåriga erfarenhet från fastighetsmarknaderna i våra större städer kommer kunna bidra såväl i genomförandet av komplexa transaktioner som i relationsbyggandet med våra kunder, säger Robert Fonovich chef för Catellas svenska Corporate Finance.

Micael Averborg har en mycket bred erfarenhet från fastighetssektorn och har under de senaste åren arbetat främst med transaktioner och affärsutveckling, men tidigare även med både uthyrning och förvaltningsfrågor. Under de senaste 16 åren har han haft ledande positioner inom Atrium Ljungberg, närmast som affärsområdeschef för Transaktion och Marknad och innan det som affärsområdedeschef för Kontor. Micael tillträder tjänsten som ansvarig för transaktioner på Catella den 1 oktober 2016.

– Jag ser fram emot och är stolt över att få möjlighet att bidra med min kompetens på Catella. Catella har en stark position på fastighetsmarknaden i Sverige och det känns väldigt spännande och roligt att både få vara med ytterligare stärka transaktionsverksamheten och bygga en mer integrerad nordisk Corporate Finance, säger Micael Averborg, blivande chef för transaktioner på Catellas Corporate Finance.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]