[ Annons ]

Anne Thelin Ehrling. Foto: Sick AB
Publicerat 25 maj, 2016

Castellum utser ny HR-chef och ny hållbarhetschef

Castellum har utsett två nya chefer på koncernnivå. Anne Thelin-Ehrling blir HR-chef och Filip Elland hållbarhetschef.

Castellum har utsett Anne Thelin-Ehrling till HR-chef och Filip Elland till hållbarhetschef för koncernen. Anne Thelin-Ehrling tar också plats i Castellums ledningsgrupp. Utnämningarna är en del i den pågående process där bolaget nu skapar en ny koncernstruktur.

[ Annons ]

I början av april aviserade Castellum – som drivits genom sex helägda dotterbolag – att hela verksamheten samlas under samma varumärke. Det är mot denna samlade bakgrund som de båda utnämningarna ska ses.

Anne Thelin-Ehrling har bred erfarenhet inom strategisk och operativ HR, i kund-, sälj- och serviceindustri samt fastighetssektorn. Hon har bland annat arbetat i SAS och Stronghold Invest, Newsecs moderbolag. Sedan i vintras har Anne haft uppdraget att etablera en central HR-funktion i Castellum.

Filip Elland är civilingenjör och utexaminerades vid Lunds Tekniska Högskola 2011. Han anställdes i Briggen, ett av Castellums dotterbolag, år 2012 som hållbarhetssamordnare dels för koncernen, dels för verksamheten i Öresund.

”De båda utnämningar vi nu beslutat om är en viktig del i arbetet med att ta Castellum till nästa nivå och sätta formen för vår framtida, långsiktiga tillväxt”, skriver Henrik Saxborn, bolagets verkställande direktör i en kommentar.

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]