Publicerat 6 februari, 2020

Castellum uppmärksammas för sitt hållbarhetsarbete

Castellum har blivit inkluderade i The Sustainability Yearbook som ett bevis på sitt dedikerade hållbarhetsarbete. Det är fjärde året i rad som bolaget får en plats i årsboken.

I årsbokens nämns de företag som tillhör de bästa 15 procenten av sin bransch baserat på den årliga hållbarhetsutvärderingen, The Corporate Sustainability Assessment.

[ Annons ]

Det är S&P Global och RobecoSAM som årligen presenterar ett index över hur respektive bransch presterar inom hållbarhet. Målsättningen är att styra investerare mot mer hållbara investeringar. I årets upplaga är totalt 4 710 företag i 61 industrier från hela världen granskade.

– Vi är mycket glada och hedrade att ännu en gång ta plats i The Sustainability Yearbook. Det är ett bevis på att vi hela tiden blir bättre på hållbarhet, framförallt med tanke på att ribban höjs år för år för att lyckas nå en sådan här topplacering, säger Filip Elland, hållbarhetschef på Castellum.

Castellum placerade sig i år på en femte plats över de fastighetsbolag runt om i världen som presterar bäst inom hållbarhet och ingår i årsboken. Inget annat nordiskt fastighetsbolag är inkluderat utöver Castellum. Totalt fick bolaget 79 av 100 möjliga poäng.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]