Publicerat 15 september, 2020

Castellum inför permanent flexibilitet för alla anställda

Fastighetsbolaget Castellum inför permanent flexibilitet för alla anställda. Under visionen "Jobba var du vill, när du vill" får Castellums medarbetare friheten att utföra sina arbetsuppgifter på det sätt som de själva föredrar. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Flexibilitet är inget flyktigt modeord. Det är själva nyckeln till framtidens arbetsplats där kloka arbetsgivare försöker underlätta sina medarbetares vardag. Jag är övertygad om att vi tillsammans kan bygga en kultur som gör både företag och individer till vinnare, säger Henrik Saxborn, vd på Castellum.

"Ingen kan bestämma helt på egen hand, men i dialog med närmaste chef kan alla medarbetare prata igenom önskemål och behov. Då kan vi tillsammans skräddarsy lösningar som fungerar för både den enskilde och för bolaget. Även yrkesgrupper med arbetsuppgifter som kräver fysisk närvaro eller fasta tidsramar, kan med ny teknik utföra många uppgifter på ett flexiblare sätt än tidigare. Som alltid sätter vi resultaten i främsta rummet och uppmuntrar till nytänkande kring hur jobbet kan utföras om tid och rum inte behöver vara en begränsning", skriver Castellum.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]