Foto: Castellum.
Publicerat 11 februari, 2020

Castellum hyr ut till Poolia

Bemanning- och rekryteringsföretaget Poolia flyttar sitt huvudkontor. Valet föll på Castellums fastighet Klassföreståndaren 3 i centrala Stockholm,

Klassföreståndaren 3 är belägen ett stenkast från T-centralen och Poolia hyr runt 800 kvadratmeter. Hyresavtalet löper på femår.

[ Annons ]

– Castellum är en modern hyresvärd med rätt värderingar och ett bra fastighetsbestånd. Torsgatan 11, dit vi nu förlägger vårt huvudkontor, är ett perfekt cityläge för oss och våra besökare. Området runtomkring har dessutom genomgått en rejäl modernisering och uppfräschning det senaste året. Vårt kontor kommer att anpassas till våra behov på ett ändamålsenligt och modernt sätt, säger Jan Bengtsson, vd på Poolia.

Poolias nya kontor är ligger på Torsgatan 11, med närhet till goda kommunikationer, restauranger och annan service.

– Vi på Castellum hälsar nu Poolia välkomna till vår fina fastighet på Torsgatan och vi är glada över att kunna hjälpa dem att expandera sin verksamhet. Detta ligger i linje med våra höga ambitioner för Torsgatan, ett område i positiv utveckling som allt fler har fått upp ögonen för, säger Martin Bjöörn, vd för region Stockholm-Norr på Castellum.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]