Foto: Castellum.
Publicerat 24 september, 2018

Castellum hyr ut logistiklokal till Jollyroom

E-handelsbolaget Jollyroom tecknade i våras hyresavtal med Castellum och har nu tillträtt en logistiklokal om cirka 20 400 kvadratmeter i Hisingen Logistikpark.

Castellum har tidigare tecknat hyresavtal med e-handelsbolaget Bagaren och Kocken om 10 000 kvadratmeter i Hisingen Logistikpark. Uthyrningen till Jollyroom innebär att första etappen om 30 000 kvm är fullt uthyrd och inflyttad.

[ Annons ]

Jollyroom hyr sedan tidigare två logistiklokaler av Castellum i Göteborg om 23 000 kvadratmeter. Deras lagerkapacitet utökas nu ytterligare genom etableringen i Hisingen Logistikpark.

– Uthyrningen till Jollyroom är en av de större logistikuthyrningarna som gjorts i Sverige i år och visar på det ökade lagerbehovet inom e-handeln. Vi är glada över att kunna hjälpa Jollyroom att växa inom vårt fastighetsbestånd och på så sätt ytterligare fördjupa vårt samarbete, säger Mariette Hilmersson, vd Region Väst i Castellum.

– Castellum har varit en solid partner på fastighetssidan och en bidragande faktor till att bolaget kunnat växa lönsamt i en tuff konkurrenssituation, säger Jollyrooms grundare och majoritetsägare Ole Sauar.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]