[ Annons ]

Gear4Music har tecknat avtal för 3500 kvm lager och showroom. Foto: Gear4Music
Publicerat 29 september, 2016

Castellum hyr ut 3 500 kvm i Rosersberg

Gear4Music AB har tecknat avtal med fastighetsbolaget Castellum Stockholm för ca 3 500 kvm lager och showroom och etablerar sig därmed i Sverige.

Under september månad flyttar Gear4Music AB in på Tallbacksgatan 16 i Rosersberg, en av cirka 110 fastigheter som Castellum äger och förvaltar i Stockholmsområdet. Castellums fastighetsbestånd består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och industri med en total uthyrningsbar yta om 4,7 miljoner kvadratmeter från norr till söder. Gear4Music är en ledande återförsäljare av musikutrustning som i och med inflyttningen etablerar sig i Sverige med både showroom och lager.

[ Annons ]

– Det känns alltid kul att kunna hjälpa ett företag att etablera sig i Sverige. I och med denna uthyrning har vi våra befintliga fastigheter i Rosersberg fullt uthyrda. Det visar att Rosersberg är ett bra och starkt område för lager och logistik. För att fortsättningsvis kunna möta efterfrågan planerar vi nu även att bygga en helt ny modern lagerbyggnad, säger Anders Nilsson, vd Region Stockholm i Castellum.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]