Castellums VD, Henrik Saxborn. Foto: Castellum
Publicerat 5 juli, 2018

Castellum hoppar på coworking-trenden

Fastighetsbolaget Castellum har sett hur behoven av flexibla kontorslösningar ökar. Därför lanserar man nu en egen lösning för coworking.

I en färsk rapport från Fastighetsägarna Coworking – en exponentiell trend och fastighetsägarnas nya verklighet slås det fast att coworking-trenden lär öka. Detta är inget som gått den stora kontorsuthyraren Castellum förbi.

[ Annons ]

I går onsdag presenterade Castellums VD, Henrik Saxborn, företagets nya planer.

– Vi ser att efterfrågan på flexibilitet ökar när det gäller allt från arbetsformer och lokaler till avtal. På Castellum vill vi att våra kunder fortsätter att utvecklas tillsammans med oss. Ett eget koncept för coworking med möjlighet till nätverkande sociala funktioner mellan medlemmar är ett naturligt steg att ta, säger Henrik Saxborn.

Det handlar om ett koncept för flexibla kontorslösningar inom det egna beståndet. Castellums kunder ska erbjudas medlemskap i en digital plattform till vilken kontorslokaler och tjänster är knutna. Det gör det möjligt att arbeta på olika platser i landet och att samarbeta med andra företag och människor.

Under hösten 2018 lanseras det hela i mer konkret form. Det blir Stockholm och Göteborg som blir först ut. Därefter är planen att lansera i flera städer.

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]